Terminale masina de sertizare

Terminale masina de sertizare

Caracteristici Structura principală a maşinii este o bucată exprimate de fonta cenușie, nu pune împreună de placă de metal, care este de incredere, dar fără vibraţii. După Adunarea de IDENT directe

Product Details

Joyelectric International este un terminal de China profesionale sertizare maşină distribuitor şi agent printre cei bine-cunoscut astfel de producători şi furnizori, bine ati venit la comandă terminale sertizare masini produse la fabrica noastră şi compania.

Caracteristici

Structura principală a maşinii este o bucată exprimate de fonta cenușie, nu pune împreună de placă de metal, care este de incredere, dar fără vibraţii.

După Adunarea de mucegai de livrare directă, parte reglabil de sertizare mucegai este pe zonă deschisă. Ajustarea este convenabil.

Masina este drived de convertizor de frecventa, nici o întârziere şi vina mişcării mecanice cauzate de ambreiaj tradiţionale. Aceasta simplifică componentelor mecanice interne şi scade uzura şi înlocuirea lor. Acesta oferă mediu de functionare silentioasa cu torsiune mari, vibraţii şi fiabilitate ridicată.

Poate se potrivesc cu matriţe verticale şi orizontale de diferite mărci. Ea are practicabilitatea cuprinzătoare.

Adauga puncher sus şi în jos butonul de pe panoul de buton. Nu este nevoie să se balanseze ax principal de strângere de inimă, când se fac ajustări mucegai.

Ori de funcţionare a maşinii poate fi ajustată în timpul 1 la 20 de ori; intervalul de timp de funcţionare pot fi ajustate în timpul 0-20 min.

Caietul de sarcini

Tip

XEHN-2TS

Putere

AC 110 / 220V 50∕60 HZSingură fază

Motor

Motor asincron AC220V 750W

Capacitate de sertizare

2.0T

Capacitatea de funcţionare

Diferite tipuri de terminale continuă

Tip operațiune

Pedala singură acţiune

Volumul

330X330X660MM

Dacă doriţi un citat sau mai multe informaţii despre acest produs, va rugam sa completati formularul de mai jos si va vom raspunde la tine în termen de 1 zi lucratoare. Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră pentru produsele noastre.

Feedback
Anchetă
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contactati-ne
Address: Nr.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, China 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd