Funcţii de diverse dispozitive de comutare

Source:

Întrerupătoare de circuit:

Face si sparge toate curentele din sfera lor de rating, la curenţi mici de încărcare inductivă şi capacitivă până la curentul de scurtcircuit complet, iar acest lucru în toate condițiile de vina în sistemul de alimentare cu energie, cum ar fi pământul defecte, opoziţie de fază, şi aşa mai departe.

Switch-urile:

Comuta curenţi până lor curentul nominal normală şi să facă pe scurtcircuitelor existente (de până la lor nominală scurt circuit face curent).

Disjunctoare (izolatoare):

Folosit pentru probe de închidere şi deschidere operaţiune. Funcția lor este de a izola 'aval' dispozitive astfel încât acestea pot fi lucrat.

Separatoarele de trei poziţii:

Combină funcţiile de deconectarea şi într-un singur dispozitiv de legare la pământ. Trei poziţii Disjunctoare sunt tipice pentru GIS - panou de gaz izolate.

Întrerupător separator (pauza de switch-uri de încărcare):

O combinaţie de un comutator si un separator, sau un comutator cu izolarea distanta.

Contactoare:

Sarcina de rupere dispozitive cu un scurtcircuit limitat face sau capacitate de rupere. Acestea sunt utilizate pentru ratele ridicate de comutare.

Switch-urile de legare la pământ :

Pământ izolat circuite.

Asiguraţi-dovada împământare switch (switch-uri cu luare capacitatea de legare la pământ):

Sunt utilizate pentru sigure de legare la pământ a circuitelor, chiar în cazul în care tensiunea este prezent, care este, de asemenea, în cazul în care circuitul să fie împământare accidental nu a fost izolat.

Protecţii la supratensiuni:

A-și îndeplini sarcinile cauzate de trăsnet (supratensiuni externe) sau nuia a întrerupe operaţiile şi pământ defecte (supratensiuni interne). Acestea protejează echipamente conectate împotriva impermissibly mari tensiuni.

Siguranţe:

Constau dintr-o bază de siguranţă şi un link de siguranţă. Cu baza de siguranţă, o distanţă de izolare poate fi stabilită atunci când link-ul de siguranţă este scos în stare de-energizati (ca într-un separator). Link-ul de siguranţă este folosit un singur server de un curent de scurtcircuit.

Anchetă
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contactati-ne
Address: Nr.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, China 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd