Capac de capăt de 12 kV / capac de protecție

Capac de capăt de 12 kV / capac de protecție

15 kV / 630A Cap de protecție la izolație europeană Produs Introducere Capacul de protecție din izolație în stil european este utilizat pentru etanșarea bucșei de rezervă pentru a asigura siguranța persoanelor și funcționarea în siguranță a echipamentului. Capacul de izolare 630 A asigură protecție la izolație pentru ...

Product Details

Cap de protecție de 15 kV / 630A în stil european

 

Introducerea Produsului

Capacul de izolare în stil european este utilizat pentru etanșarea bucșei de rezervă pentru a asigura siguranța persoanelor și funcționarea în siguranță a echipamentului. Capacul izolator 630 A asigură o protecție a izolației pentru conectorul de bucșă 630 A și asigură protecție împotriva prafului și a umidității atunci când bucșa nu este în viață.

 

1. Înainte de instalare

1.1. Conectați în mod fiabil firul de împământare al capacului de protecție la punctul de împământare al sistemului.

2.1. Curățați peretele interior al capacului de protecție cu hârtie curată, apoi aplicați uniform grăsimi. Același tratament se aplică pe suprafața de conectare a prizei de bucșă.

2. Instalarea trebuie efectuată cu o oprire completă a sistemului.

3. instalarea și utilizarea

3.1. Utilizați o pârghie specială de operare izolată pentru a fixa soclul capacului de izolație, împingeți-o în mufa bucșei și rotiți-o în sensul acelor de ceasornic până când este strânsă. Când scoateți, utilizați tija de izolație pentru a roti în sens invers acelor de ceasornic.

3.2 Înainte de punerea în funcțiune a sistemului, instalați în prealabil capacul de protecție al izolației; în timpul funcționării sistemului, cu excepția stării speciale, în general nu îndepărtați capacul de protecție al izolației.

4. Notă

4.1 În timpul   instalarea și întreținerea, toate echipamentele electrice conectate trebuie să fie oprite.

4.2 În timpul instalării produsului , dacă nu există fir de împământare, instalatorul trebuie să se asigure că stratul conductiv de pe suprafața capacului izolator este legat permanent la pământ.

Lista de ambalare a capacului de protecție 630A

 

SN

Nume

Cantitate

Unitate

1

Cap de protecție pentru izolație

3

buc

2

Grăsime din silicon

1

PC

3

Curățați hârtia

3

saci

4

Certificat de calitate

1

PC

5

instructiuni de instalare

1

PC


Joyelectric International este un profesionist China cap 12kv cap cap / distribuitor capac de protecție și agent printre cei bine-cunoscute astfel de producători și furnizori, bine ai venit la comanda 12kv sfârșitul capului de cablu / produse de protecție capac de la fabrica noastră și compania.
Feedback
Anchetă
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Contactati-ne
Address: Nr.38, Gaoxin Road, Baoji, Shaanxi, China 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd